More Website Templates at TemplateMonster.com!

ОПЕРАЦІЯ «ДЕРЕВО» НАБИРАЕ ОБЕРТІВ

ОПЕРАЦІЯ «ДЕРЕВО» НАБИРАЕ ОБЕРТІВ

В умовах сьогодення неможливо переоцінити будь-які зусилля щодо захисту і відновлення навколишнього середовища. Негативний вплив промислового виробництва і життєдіяльності людини на екологію прийняв загрозливі розміри. Ресурсів одної тільки держави бракує, і навіть невеликий внесок у відновлення навколишнього середовища з боку компаній або приватних осіб допомагає природі.
 
Особливо це стосується відновлення «легенів планети» - лісів і зелених насаджень. Добре відомо, що дерева є не тільки основним джерелом кисню, але і кращими поглиначами вуглекислого газу, при цьому молоді дерева поглинають вуглекислий газ набагато ефективніше, ніж старі. Причому, вуглекислий газ потрапляє в рослину не тільки з повітря, але і у вигляді вуглецевої кислоти поглинається корінням з ґрунту.
 
У світі набирає обертів «практика корпоративної соціальної відповідальності», коли промислові підприємства, які так чи інакше впливають на навколишнє середовище, прагнуть зменшити або компенсувати свій вуглецевий слід і допомогти природі відроджувати екосистему.
 
В 2021р група компаній Е.CONNECT започаткувала ініціативу «Операція Дерево». Це ініціатива по відновленню зелених насаджень, з метою зменшення негативного впливу на навколишнє середовище.
Ця ініціатива набирає обертів і в Україні. ТОВ Краматорськтеплоенерго повністю поділяє прагнення захистити і поліпшити середовище проживання людей в Краматорську. Пряма участь у відновленні зелених насаджень не тільки допомагає відновлювати екосистему, а й демонструє населенню щире прагнення компанії приносити користь суспільству, подає приклад і надихає інших.
 
7 жовтня, під час візиту в Краматорськ, власниками компанії Василем і Маріанною Данилів була організована акція в рамках ініціативи «Операція Дерево». Адміністрація ТОВ Краматорськтеплоенерго в повному складі, разом с керівниками структурних підрозділів, особисто висадили на території ТЕЦ декілька десятків молодих дерев.
 
Це лише початок, але такі акції стануть для ТОВ Краматорськтеплоенерго регулярними. Наша компанія підхоплює почин групи компаній Е.CONNECT і бере на себе зобов'язання висаджувати одне дерево за кожну тисячу тонн спаленого вугілля. Ми сподіваємось, що цю започатковану операцію по відновленню зелених насаджень та впровадженню політики корпоративної соціальної відповідальності підхоплять і інші підприємства нашого міста.
 
З повагою,
Адміністрація ТОВ Краматорськтеплоенерго
 


Постачання Ел. енергії

Отримайте детальну інформацію про постачання ел. енергії.

ДіючиТарифи

Отримайте детальну інформацію про діючи тарифи.

НормативніДокументи

Отримайте список нормативних документів

ПостачанняГазу

Отримайте детальну інформацію про постачання газу.

Адреса:

Країна:Україна
Місто:Краматорськ
Адреса:вул. Олекси Тихого, 8-Д

Графік роботи:

Пон-Чет:8.00 - 17.00
П'ятниця:8.00 - 15.15
Перерва:11:45 - 12:30
Сб-Нд:Вихідні
З травня по вересень -
понеділок - четвер, вихідні: п'ятниця, субота, неділя.